“Het is te gek om los te lopen”

honden uitlaten
Welkom
06 211 64 905
© HondenUitlaatService “Marian” 2018
KvK nummer: 61952710
marian eitens
Hondenuitlaatservice “Marian”
Iets voor u, bel: 06 211 64 905 of mail naar: info@husmarian.nl
Huisdierentaxi Basis: Basistarief voor een reguliere rit met de huisdierentaxi is een starttarief van 10,00 euro en een kilometertarief van 0,50 eurocent per kilometer inclusief 21 % btw, binnen de regio Appingedam, Delfzijl, Siddeburen, e.o. Voor onze vaste klanten geldt een gereduceerd tarief van 10%. Huisdierentaxi vervoert het huisdier van de voordeur tot aan de bestemming en terug. Avond: Avondtarief is 20% toeslag op de normale ritprijs Avondtarief voor een rit met de huisdierentaxi is een starttarief van 12,00 euro en een kilometertarief van 0,60 eurocent per kilometer inclusief 21 % btw, , binnen de regio Appingedam, Delfzijl, Siddeburen, Winschoten, e.o. Voor onze vaste klanten geldt een gereduceerd tarief van 10%. Weekend: Weekeindtarief is 20% toeslag op de normale ritprijs Weekendtarief voor een rit met de huisdierentaxi is een starttarief van 12,00 euro en een kilometertarief van 0,60 eurocent per kilometer inclusief 21 % btw, binnen de regio Appingedam, Delfzijl, Siddeburen, Winschoten, e.o. Voor onze vaste klanten geldt een gereduceerd tarief van 10%.
Huisdierenverzorging Basispakket: Dagelijkse verzorging van uw huisdieren, 1 of 2 keer per dag. Prijzen gelden voor maximaal 2 huisdieren op één adres. Eten geven, water verversen Persoonlijke aandacht Schoonmaken hokken / kooien / katten bakken Indien nodig kunnen medicijnen worden toegediend Tarief: Eén bezoek per dag : 12,00 euro Twee bezoeken per dag : 19,00 euro Ieder volgend huisdier 2,00 euro extra per keer. Voor weekenden en feestdagen geldt een toeslag van 2,00 euro per keer. Eventuele extra werkzaamheden: Planten in huis water geven Post opruimen de stofzuiger door het huis halen Vuilniszak/papier/Kliko aan de weg zetten Tarief: Planten en post per keer : gratis Stofzuigen en vuilnis per keer : 02,00 euro Tijdens uw afwezigheid en als het wenselijk is, kan ik u op de hoogte houden hoe het met uw huisdier (en huis) gaat. Dit kan via de telefoon, sms of email.
· · · · · · · ·
Hondenuitlaatservice Basistarief is 12,00 euro per hond per (groeps)wandeling van een uur inclusief 21 % btw. Basistarief voor een individuele wandelling van een half uur in eigen omgeving is 10.00 euro per hond per wandelling inclusief 21% btw. Voor meerdere honden op het zelfde adres geldt een gereduceerd tarief.
Tarievien Voorwaarden Voorwaarden
schnauzer
Klachten Klachten Privacy Privacy
Beagle
sint bernard
brak
stabij
veedrijver